Christoffer Strandberg är positivast

Text: Maria Österlund, källor Yle, positiivarit
Foto: Tiina Hyvönen Näsdagen
Artikel publicerad: 02.11.2022

Skådespelaren Christoffer Strandberg har valts till årets positivaste finländare.

Den finlandssvenska skådespelaren Christoffer Strandberg är vald till årets positivaste finländare. Christoffer valdes i en publikomröstning som ordnades i samband med välgörenhetsevenemanget Näsdagen.

Christoffer är glad över att han har blivit vald till årets positivaste. Han berättar att han försöker välja att vara positiv. Det är också något han har fått lära sig av sina föräldrar.

– Jag försöker se det goda och positiva i människor och händelser, hellre än det negativa och dåliga. Men det är inte alltid lätt. Visst har också jag dåliga dagar när allting inte känns riktigt bra, berättar Christoffer Strandberg.

– Om det är något jag retar upp mig på gång efter gång så försöker jag tala om saken. Att vara positiv betyder inte att man bara låtsas att allt är bra, förklarar han.

Christoffer Strandberg arbetar både som skådespelare och programvärd, både på svenska och finska. Han har bland annat jobbat med DUV Teatern.

Christoffer har också jobbat på Helsingfors finska stadsteater, och han är känd från tv-programmen Putous och Tanssii tähtien kanssa. Christoffer Strandberg har också en roll i den finska filmen Kulkuset kulkuset som just nu visas på biograferna.

 

 

 

Kommentera

Du kan skriva vad du tycker om nyheten i lådan.

Du måste också skriva ditt namn eller hitta på en signatur.

Namn eller signatur:

Kommentar:

Dataskyddsbeskrivning (PDF)